Dobrodošli | Urban Emporium

Načini plaćanja

Načini plaćanja na Urban Emporium web stranici

Plaćanje proizvoda kupljenih na veb stranici Urban Emporium će se vršiti u domaćoj valuti – konvertibilnim markama (KM), i to isključivo plaćanjem pouzećem.

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu dobijete, što ovu metodu plaćanja čini najpouzdanojim za samog kupca. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na navedenoj adresi dostave u trenutku dostave, dužan je dogovoriti vrijeme i lokaciju dostave sa dostavnom službom. Vaši naručeni proizvodi će biti poslani isti ili sljedeći radni dan, a najkasnije u roku od 7 dana od primanja narudžbe.

Važno je napomenuti da obratite pažnju da li je na samoj stranici naznačeno da li je poštarina besplatna ili nije. Ukoliko nije besplatna dužni ste da kurirskoj službi uplatite i iznos za samu dostavu koji iznosi 6,95 KM. Ovaj podatak je jasno naglašen na samoj stranici, ispod konačne cijene prije nego što potvrdite kupovinu klikom na dugme „Potvrdi kupovinu“

Prilikom plaćanja pouzećem preporučuje se pripremiti točnu količinu novca. Samim time je preuzimanje brže i jednostavnije, što je ujedno i glavni cilj kupovine preko interneta.